Doblet en individual de la Laura Orgué i el Joan Freixa i tercer lloc per equips pel CERRR Igualada al campionat d’Espanya de triatló d’hivern.

Una setmana despres del seu doblet a la prova de Valle de Ansó, la Laura Orgué i el Joan Freixa han repetit el seu triomf en la localitat de Reinosa (Cantabria), seu del campionat d’Espanya de triatló d’hivern! Aquesta competició espectacular començava per un circuit de 10km corrent pels carrers de Reinosa, seguits de 24km de bicicleta, gairebé només de pujada per arribar a l’estació d’eski de Alto Campoo on els esperava un últim sector de 10km d’esqui de fons.

La Laura va imposar el seu ritme des de la sortida de la competició i fer la cursa en solitària fins arribar al sector d’esqui on va fer una veritable demostració de la seva experiència d’esquiadora olímpica, aconseguint el 3e temps absolut (homes inclosos!) en aquest sector i emportar-se amb autoritat el titol de campiona d’Espanya.

En homes la competició va ser molt més ajustada i el Joan Freixa va haver d’atacar en bicicleta i apretar les dents fins al final per aconseguir aquesta merescuda victòria.

A més de la Laura i el Joan, el CERRR Igualada també estava representat per dos altres companys, el Marc Relaño (3e del seu grup d’edat) i el Marcos Rastrilla (5e del seu grup) que gràcies als seus bons resultats aconseguien portar a Igualada el trofeu del 3e club classificat!

Des de el CERRR Igualada volem felicitar i agraïr els nostres companys per aquests resultats i per haver anat a representar el club i la ciutat tant lluny de les nostres terres. Però vist lo bé que s’ho han passat, segur que hi tornen l’any que ve!

Enorabona!

Podi Freixa i Orgué - ReinosaPodi Marc Reinosa Podi equips ReinosaArribada Laura Reinosa Podi campions Espanya Reinosa

Comments are closed.