El CERRR Igualada a la Duatló de muntanya de Tavèrnoles

El diumenge dia 13 de febrer, es va donar el tret de sortida a la nova temporada de duatlons de muntanya, disciplina molt apreciada pels socis del CERRR Igualada per la seva duresa, però sobretot per l’ambient “bon rotllo” que acompanya aquestes proves. El Cerrr Igualada va ser present com sempre amb un gran nombre de duatletes (10) de tots els nivells. El recorregut comptava un primer tram de 6km corrent, 20 km de btt i 3 km més corrent.

Les 4 noies presentes del club, la Meritxell Obradors, La Dolors Palau, l’Aida Mases i l’Erica Calatrava, tot i no poder repetir la victòria de l’any passat, van aconseguir una molt lluitada 3ª plaça, destacant a nivell individual la 11ª plaça de la Meritxell i la victòria en categoria sub 23 de l’Aida.

Els sis nois que competien, el Carles Torrents (el Jimmy), el José Antonio Mallen, el Fidel Compte, l’Antonio Romero, el Francesc Jové i el Manel Vivancos, van aconseguir una bona 10ª posició, tot i els problemes tècnics que van obligar el Francesc a acabar el sector ciclista corrent al costat de la seva bici quan estava lluitant al capdavant de la cursa. A nivell individual, destaquem el nou podi del Jimmy, 12e de la classificació absoluta i 2n classificat de la categoria veterans 1.

Els vencedors de la prova van ser el Francesc Freixer i la Noemi Moreno.

Felicitats a tots, un gran debut de temporada!!!IMG-20161113-WA0009

Comments are closed.