Gran Exit del CERRR Igualada a les competicions del Cap de Setmana

10ª Mitja Marató i 10Km de Salou
Aquest de matí ha tingut lloc la 10ª Mitja Marató i 10Kms de la població de Salou. Fins allà s’han traslladat els nostres atletes Albert Moreno i Jordi Moreno. Els dos han realitzat unes grans marques i registres, fent l’Albert Moreno 1r de la General amb un temps 32’03” i el Jordi Moreno guanyant a la seva categoria amb un temps 38’19”. Moltes felicitats a Pare i Fill!!!

10Km RACC 2013
Aquest de matí al Circuit de Catalunya s’ha celebrat una cursa atlètica de 10km i 5km. Fins a la població de Montmeló s’ha desplaçat el Roberto Lopez que novament una setmana més a competit a la modalitat de 10Km realitzant un temps de 38’32” fent una 25a posició de la General. La Cursa la guanyat el atleta El Mehdi amb un temps de 31’11”. Setmana rere setmana el Roberto no ens deixa de sorprendre de la seva gran resistència física de competició.

10km-racc

25a Mitja Marató Ciutat de Vilanova
Aquest diumenge a la Ciutat de Vilanova i la Geltrú s’han citat gran multitud d’atletes per realitzar una Mitja Marató amb molta d’història. Fins allà el nostre company Manel Elizari s’ha desplaçat per fer un gran registre, 1h31’20” i quedant-se tan sols a 7” de la seva MMP. Estem  molt contents per ell, ja que s’ha pogut treure l’espineta després de la Marató de San Sebastian. Moltes felicitats Manel. La cursa ha estat guanyada pel atleta Lluis Vila amb un temps de 1h10’55”

vilanova-geltru

Entrenament setmanal de Running de Diumenge
Aquest diumenge s’han reunit un grup de companys i amics per fer un entrenament de running conjunt.  A les 9:00h des de el Estadi Atlètic la Marta de la Torre, Lluis Simon, Jordi Prats, David Molinero i Sergio Lopez han fet un molt bon entrenament de cara a la temporada atlètica 2014. Bon entreno familia.

entrenament-diumenge

No Comments Yet.

leave a comment


6 + 1 =