Punt final a una gran temporada de duatlons de muntanya del CERRR Igualada.

El passat diumenge 19 es disputava la 5ª i última prova de duatlons de muntanya de la temporada 2016-2017 a Castellcir.

Malauradament, un calendari massa carregat i una baixa d’última hora deixava l’equip masculí sense opció a poder puntuar i lluitar per la victòria a la classificació final de la lliga, però els bons resultats de les 4 primeres proves eren suficients per donar la 3ª plaça al club, millorant de 1 plaça la classificació de l’any passat.

L’equip femení aconseguia a Castellcir la 4ª plaça per equips, conservant aquesta mateixa posició a la lliga de clubs, igualant la ja bona performança de l’any passat.

Uns altres bons motius de satisfació eren els podis obtinguts a Castellcir en el Campionat de Catalunya per categories, consagrant 2 nous campions al club : Aida Mases en categoria sub 23 i Carles Torrents en categoria Veterà 1 i un sub-campionat per l’Arantxa Mejias en categoria Veterana 1.

Un balanç molt positiu pel nostre club ja que obtenir aquests resultats per un club petit com el nostre ja és una gran fita, però aconseguir-los amb aquest ambient de companyerisme ens fa encara més orgullosos.

Gràcies a tots pels vostres esforços!

Equip CastellcirPodi Jimmy Castellcir Podi Arantxa Castellcir Podi Aida Castellcir

Comments are closed.