Temporada 2015 – 2016 – El CERRR Igualada es consagra en l’elit català

El club de triatló de la la capital de l’anoia es reafirma com un dels grans clubs de triatló de Catalunyasituant-se com el 4rt club català del rànking general de triatló, essent el 3er classificat en categoria masculina i 4rt en categoria femenina. Unsresultats de mèrit ja que s’han aconseguit amb un pressupost sensiblement inferior a clubs tan potents com el Prat Triatló, el CN Vic, el Reus Ploms o el Fastriatlon.

Aquest rànking suma els resultats fets en les diferents disciplines que hi ha a la federació de triatló: duatló de muntanya, duatló de carretera, triatló i aquatló. Això fa que els igualadins destaquin en la seva polivalència, ja que totes les proves son importants i són molt diferents les unes de les altres.

Campions de Catalunya de duatló de muntanya 

Per quarta vegada en el seu historial, el CERRR Igualada s’ha proclamat aquest any Campió de Catalunya de duatló de muntanya, essent el duatleta del CERRR Joan Freixa el campió en categoria individual.

Dues medalles al campionat d’Europa

I destacar també l’espectacular doblet d’atletes del CERRR aconseguit al campionat d’Europa de duatló de muntanya disputat a Rumania, on Xavi Jové es proclamava campió i Joan Freixa l’acompanya al pòdium en la segona posició, el què situa al club igualadí com un dels referents europeus de duatló de muntanya.

Sens dubte una temporada espectacular que marca la progressió d’un dels clubs referents en la duatló i triatló a Catalunya, tot justa afrontant una nova temporada amb l’objectiu de continuar lluitant per grans èxits esportius i a la vegada potenciar una massa social cada vegada més gran.

 

Escola Esportiva Orientació i Trail running

Amb l’objectiu de treballar la base, l’escola Esportiva del CERRR continua aportant joves valors a la cantera del club així com educant en l’esport als més petits. Amb una escola en continu creixement que ja arriba als cinquanta esportistes on es destaca l’eduació en valors més que l’esperit competitiu i la conjunció esport – natura, tan en la vessant de curses d’orientació així com en el trail running.IMG-20160213-WA0029

Comments are closed.