Xavier Jové i el CERRR Igualada Campions de Catalunya de duatlons de Muntanya!

El passat diumenge 15 de gener es disputava la duatló dels Pelàgs, seu del Campionat de Catalunya Absolut de duatlons de muntanya en la localitat de Vilobí del Penedès.

Tot i el fred intens, més de 300 esportistes estaven a la sortida d’aquesta prova que malgrat les modificacions dels últims anys del recorregut de btt, on s’hi van afegir unes rampes de bojos, té la reputació de ser molt ràpida i poc tècnica.

La prova organitzada per l’Ajuntament de Vilobí i el Club de Triatló Miostaf, comptava amb un primer sector de cursa a peu de 6 km, 21 km de btt i 3,3 km novament de cursa a peu per acabar.

En nois, el soci del CERRR Igualada i vigent Campió d’Europa de la disciplina Xavier Jové es va endur el títol de Campió de Catalunya, imposant-se amb claredat, deixant enrera els seus il·lustres competidors ja a mig recorregut del primer sector i fent la cursa en solitari fins a l’arribada on arribaba amb 1 minut d’avantatge sobre el sub-campió Francesc Freixer seguit de l’Albert Soley.

A més de la demostració del Xavier, les grans aportacions del seu germà Francesc (9e) i del Carles Torrents – el Jimmy! – (17e i 2n Veterà 1) donaven la victòria per equip al CERRR Igualada per davant del Club T-Bikes i del Club Medina Triatló!!! Darrere d’ells, saludem els molts bons resultats obtinguts pels altres membres del club: David Adán (27e), Marc Relaño (87e), Manel Vivancos (151e) i Dani Pujola (172e).

Les noies també van oferir un gran espectacle gràcies al duel que veia la triatleta Laura Gomez imposar-se per davant de l’Igualadina Noemi Moreno -que acabava en 2ª posició desprès d’haver guanyat les 3 primeres competicions de la lliga- i la Laura Terradas. Les noies del CERRR Igualada, guerreres en recorreguts tècnics, es veien poc afavorides per aquest recorregut molt rodader, però van lluitar amb les seves armes per portar l’equip a una bona 4ª plaça de la classificació per darrere de les noies del Club Triatló Granollers, del C.N. Reus Ploms i del C.A. Igualada. L’equip femeni era format de l’Arantxa Mejias (10ª), l’Erica Calatrava (11ª), la Meritxell Obradors (16ª), la Gemma Casulleras (25ª), la Marta De La Torre (36ª) i l’Aida Mases que malauradament va haver de retirar-se de la competició a la primera transició al no estar recuperada d’un procès gripal.

Felicitem les companyes i els companys per aquests grans resultats!

A la lliga de clubs, a falta de només una competició a Castellcir el dia 19 de febrer per acabar la temporada, la situació segueix sent molt apassionant. Les noies del CERRR Igualada marxen de Vilobí a la 4ª posició de la classificació provisional, però aniran a lluitar amb el Club Triatló Granollers per recuperar la 3ª plaça mentre que la victòria es jugarà entre les noies del C.N. Reus Ploms i les del Prat Triatló. En nois, el CERRR Igualada ocupa una molt bona 2ª posició, però els 4 primers (amb els Medina, T-Bikes i Lluçanes) poden matemàticament pretendre al títol! Endavant CERRR!!!!

Podi Vilobí web

Comments are closed.